sometimes when you're all alone, not expecting much from anyone

ibland ploppar det ut stora ord från små människor, och jag står kvar och ser förvånad ut.
det kan handla om en mening, eller den självklara kunskapen vissa har förfogats med; att kunna prata samt lyssna på människor. oavsett så kan det bli så att man står helt mållös inför människorna som bara vill en väl. i slutändan gör det mig glad, och har en viss påverkan på att jag känner mig delaktig i att för en gångs skull vara nere på jorden. och inte uppe eller nere och snurrar någon annanstans.

förövrigt bestämde jag mig förut för att dra på augustibuller i slutet på månaden. det är billigt och bra i jämförelse med andra aktuella sommarfestivaler och det innebär att jag kan lägga mer pengar på annat. jag behöver nya skor, och känner att jag är i ett desperat behov av en kamera. det ska faktiskt bli lite skönt att komma tillbaka till skolan och knäppa av sig lite. all denna fritid gör att man får en otrolig fantasi och hur mycket tankar som helst. det är därför jag har börjat skriva av mig lite här, det är nästintill ofattbart. det är nästan så att jag blir lite förvånad.

nu ska jag fortsätta äta kylskåpskall thaimat.

- put a banana in your ear

jag har på känn att sommaren inte kommer bli den bästa. det vi alla har sett fram emot har redan varit, och nästa efterlängtade händelse är inte förren i slutet på augusti. ungefär samtidigt som skolan börjar, och det känns alldeles för tråkigt att längta till.

jag har ingen att spendera mina dagar med heller, eller jo, visst har jag det. men det blir bara fel. så det är lika bra att jobba så mycket jag kan, betala hyran och skulden, och sedan kunna dra ut och handla lite och resa lite i sverige och träffa lite skönt folk. och såklart hoppas på att det runtomkring en löser sig! men jag måste säga, det var hundra år sedan jag var och hälsade på kompisar som bor längre upp, och det känns lite surt.

och nu orkar jag nog inte skriva mera. inte om migsjälv och mina personliga klagomål iallafall! det kanske kommer nåt inlägg med lite mera striktare åsikter sedan, säkert något jättelöjligt.


- ..but i think i'd rather keep my ear clean.

RSS 2.0